Повернутися
на головну

Класична паска

Інгредієнти

українська

1 година 30 хвилин

Тісто

  • 1 пакетик сухих дріжджів «САФ-МОМЕНТ» - (11 г)
  • Борошно пшеничне - 500 г
  • Цукор – 125 г
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Згущене молоко – 75 г
  • Вода – 220 г
  • Масло або маргарин – 100 г
  • Фундук або інші горіхи  – 75 г
  • Родзинки – 75 г
  • Ванілін – 1 г

Приготування

Додати дріжджі «Саф-Момент» до борошна та перемішати. Потім додати цукор, сіль, ванілін, масло (або маргарин), згущене молоко, воду та замісити тісто.

Фундук підсмажити. Додати родзинки та підсмажений фундук у тісто, перемішати до рівномірного розподілу їх у тісті. Залишити тісто в теплому місці, попередньо накривши його тканиною чи рушником, та дати постояти 30 хв. (або доки тісто не збільшиться в об’ємі вдвічі).

Тісто необхідно округлити та викласти у форми. Залишити заготовки у формах на деякий час, щоб вони підійшли.

Випікати у попередньо розігрітій духовці при температурі 170°С 30-40 хвилин.

Смачного!