Класична паска
Інгредієнти
Тісто
- 1 пакетик сухих дріжджів «САФ-МОМЕНТ» - (11 г)
- Борошно пшеничне - 500 г
- Цукор – 125 г
- Сіль – 1 ч. ложка
- Згущене молоко – 75 г
- Вода – 220 г
- Масло або маргарин – 100 г
- Фундук або інші горіхи – 75 г
- Родзинки – 75 г
- Ванілін – 1 г
Приготування
Додати дріжджі «Саф-Момент» до борошна та перемішати. Потім додати цукор, сіль, ванілін, масло (або маргарин), згущене молоко, воду та замісити тісто.
Фундук підсмажити. Додати родзинки та підсмажений фундук у тісто, перемішати до рівномірного розподілу їх у тісті. Залишити тісто в теплому місці, попередньо накривши його тканиною чи рушником, та дати постояти 30 хв. (або доки тісто не збільшиться в об’ємі вдвічі).
Тісто необхідно округлити та викласти у форми. Залишити заготовки у формах на деякий час, щоб вони підійшли.
Випікати у попередньо розігрітій духовці при температурі 170°С 30-40 хвилин.
Смачного!