Шоколадна паска
Інгредієнти
Тісто
- 1 пакетик сухих дріжджів «Саф-Момент» (11 г)
- борошно – 450 г
- Дрібка солі
- Цукрова пудра
- Ванільний цукор
- Топлене масло або маргарин – 45 г (3 ст. ложки)
- Какао-порошок – 45 г ( можна більше, за бажанням)
- Цукрова пудра або горіхи для посипки
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Молоко – 0,25 л
Приготування
Додати дріжджі «Саф-Момент», сіль, какао-порошок, цукрову пудру та ванільний цукор безпосередньо до борошна, перемішати.
Додати яєчний жовток, розмішаний у молоці, та розтоплене масло. Замісіть тісто. Залиште на бродіння.
Покладіть тісто у змащену форму для паски та залиште підходити, доки розмір заготовки не збільшиться вдвічі. Випікайте протягом 30-40 хв. за температури 170-180°С.
Готовому виробу дайте охолонути, посипте цукровою пудрою або оздобте горіхами.
Смачного!