Повернутися
на головну

Шоколадна паска

Інгредієнти

українська

1 година 30 хвилин

Тісто

  • 1 пакетик сухих дріжджів «Саф-Момент»  (11 г)
  • борошно – 450 г
  • Дрібка солі
  • Цукрова пудра
  • Ванільний цукор
  • Топлене масло або маргарин – 45 г (3 ст. ложки)
  • Какао-порошок – 45 г ( можна більше, за бажанням)
  • Цукрова пудра або горіхи для посипки
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Молоко – 0,25 л

Приготування

Додати дріжджі «Саф-Момент», сіль, какао-порошок, цукрову пудру та ванільний цукор безпосередньо до борошна, перемішати.

Додати яєчний жовток, розмішаний у молоці, та розтоплене масло. Замісіть тісто. Залиште на бродіння.

Покладіть тісто у змащену форму для паски та залиште підходити, доки розмір заготовки не збільшиться вдвічі. Випікайте протягом 30-40 хв. за температури 170-180°С.

Готовому виробу дайте охолонути, посипте цукровою пудрою або оздобте горіхами.

Смачного!