Повернутися
на головну

Кокосова паска зі згущеним молоком

Інгредієнти

укарїнська

1 година 30 хвилин

Тісто

  • 1пакетик сухих дріжджів ТМ «Саф-Момент» (11 г)
  • 500 г борошна
  • 100 г згущеного молока
  • 2 яйця крупних (110 г)
  • 40 г вершкового масла чи маргарину
  • 0,5 ч. ложки солі
  • 70 г цукру
  • 40 г кокосової стружки
  • 55 г води

Приготування

Просійте борошно та додайте дріжджі ТМ «Саф-Момент». Все перемішайте.

Жовтки відділіть від білків та розітріть їх із цукром.

Збийте міксером згущене молоко, розтерті із цукром жовтки, сіль. Додайте кокосову стружку і ще раз все перемішайте. Додайте борошно та вимішуйте до однорідної маси. Накрийте ємність рушником та залиште на 30 – 40 хв.

Додайте до суміші м’яке вершкове масло чи маргарин та вимішуйте тісто. Збийте білки та додайте їх в кінці замісу. В міру необхідності додати воду, щоб тісто стало м’яким. Накрити все рушником та залишити в теплому місці на 50 - 60 хв.

Розділіть тісто на рівні частини, сформуйте кульки та покладіть у попередньо змащені маслом формочки(тісто має заповнювати 1/3 формочки). Залиште в теплому місці на 30 - 40 хв.    

Випікайте у попередньо розігрітій духовці 30 – 40 хв. за температури 170 – 180 °С.

Смачного!