Повернутися
на головну

Хлібні палички «Гріссіні»

Інгредієнти

Італійська

3 год 45 хв

Тісто

  • 1 пакетик сухих дріжджів «Саф-Момент» (11 г)

  • 600 г борошна

  • 2,5 ст. ложки цукру 

  • Сіль крупна (на смак)

  • 180 г вершкового масла 

  • 2 шт. яйце

  • 285 г молока

  • Прянощі, зелень суха (на смак)

Приготування

Змішати сухі дріжджі «Саф-Момент» із борошном. У молоці розмішати яйце, цукор і розтоплене масло. З’єднати рідкі компоненти з борошном, замісити тісто і поставити в холодильник на 3 год.

Розкачати тісто в пласт товщиною 5—7 мм, нарізати смужки, покласти їх на деко, змастити яйцем, посипати крупною сіллю, сухою зеленню і прянощами.

Дати постояти 10—15 хв і випікати 8—10 хв при температурі 200 °С.

Смачного!